Tort pumperniklowy z trzema pastami i nowalijkami
Breakfast burrito (z jajecznicą, pastą dyniową i suszonymi pomidorami)
Kanapka Zielona Bogini
Szakszuka z jarmużem i kozim serem
Jajka zapiekane w bułkach, na sposób włoski
Mini omlety cukiniowe z harissą
Grillowane kanapki z pieczonymi rzodkiewkami i pesto z szałwii
Śniadanie Nigela Slatera
Crostini z pieczonymi burakami, tatarem z awokado i dukkah
Omlet z porem (oraz kiełkami i smażoną papryką)
Jajka faszerowane z migdałami i rzeżuchą
Jajka faszerowane po japońsku
Kanapki z halloumi i grillowaną brzoskwinią
Idealne gofry gryczane
Rabarbar z jabłkami zapiekane pod owsianą kruszonką
Piernikowe pancakes gryczane z dynią
"Owsianka" z duszonymi brzoskwiniami
Kokosowy pudding z czarnego ryżu z tropikalnymi owocami
Zdrowa granola pomarańczowa z kaszy jaglanej i gryczanej
Racuchy na cydrze z miodem gryczanym i renetą
Dyniowa owsianka na mleku migdałowym
Jaglanka Elvisa (z bananem i masłem orzechowym)
Budyń z siemienia lnianego – chia pudding po polsku
Quinoa z orzechami i winogronami
Waniliowy pudding chlebowy
Żytnie naleśniki (z jeżynami i masłem orzechowym)
Placuszki bananowe z masłem orzechowym
Żytnie (razowe) pancakes
Placki jak sernik
Różowa owsianka
Owsianka à la chai
Podstawowa owsianka
Mleczna mieszanka kasz z budyniem (kremowe jak chmurka)
Bulgur na mleku z makiem
Orkisz na mleku z karmelizowanymi śliwkami
Granola z płatkami róży
Najzdrowsza RAW bezglutenowa granola