• Blog
    • Spis przepisów
    • Archiwum
    • Indeks składników
    • Publikacje i projekty
    • Japonia
    • Francja
    • Reszta świata
    • Kim jestem?
    • Kontakt
Menu

Coutellerie

  • Blog
  • Spis treści
    • Spis przepisów
    • Archiwum
    • Indeks składników
    • Publikacje i projekty
  • Miejsca
    • Japonia
    • Francja
    • Reszta świata
  • O mnie
    • Kim jestem?
    • Kontakt

IMG_1886.jpg

March 20, 2014
Source: http://4.bp.blogspot.com/-0BcwCIye9l0/UkXy...
← O wylewności zrodzonej z miłościNowy rozdział →

O mnie

O mnie

Wyszukiwarka


Not Polish?


Instagram

Wiosenny wtorek w Kuchni Konfliktu 🌼 #chodźcie #kuchniakonfliktu #icantbelieveitsvegan #bananabread #veganbananabread
Jutro wieczorem w najfajniejszym kinie w Warszawie (@amondokino) projekcja filmu „An” Naomi Kawase, opowiadającego piękną historię, w której pierwsze skrzypce grają dorayaki. Film naprawdę warto zobaczyć, a jeśli podziwianie słodkiej pasty z fasoli rozbudzi Wasz apetyt, po seansie będę czekać na Was ja – oczywiście z dorayakami. Robię je według receptur starej daty które zobaczycie na filmie, a uczyłam się tego w tej małej pracowni we wschodnim Tokio. No to do zobaczenia! #feministycznyklubfilmowy #amondo #dorayaki
Pierwsze młode marcheweczki już niedługo! 🌞 #wiosna
⭕️⭕️⭕️⭕️
jak Opasły 
#coutellerieauxtoilettes #miawallace #opaslytom
Beauty of a home-cooked Japanese meal. #itadakimasu #ohayo #asagohan #washoku
A senbei (rice cracker) bigger than human head. Made with Tsuyahime rice (Yamagata’s unique cultivar). Perfect small snack for Mari-chan #🍘 #oishii #senbei #tsuyahime
Travelling in style with my Japanese sisters. Sunrise picture on a freezing morning, thank god we only had to cross the river to get to an onsen 🐋

#byebyewinter #campinginjapan #ohayo #camperlife #girlsonly #białucha
Japanese elementary school restroom 🕊🚽#coutellerieauxtoilettes
Shiso buds preserved in salt, inside this yukari onigiri 🍚🌱
#ohayo #onigiri #oishii #shiso
Summer reminescence: dried corn 🌽🚽 #cafeocean #coutellerieauxtoilettes
🌈
You have my respect. Proper amount of anko (and properly tsubu, meaning chunky) 🍔 #dorayaki #anko #oishii

Ostatnie wpisy

Blog
How to sprout Chickpea (and not only)
How to sprout Chickpea (and not only)
about 3 months ago
Przez długie, złe miesiące
Przez długie, złe miesiące
about 5 months ago
Nie tak całkiem
Nie tak całkiem
about 6 months ago
Toast za ostatni agrest w tym roku
Toast za ostatni agrest w tym roku
about 6 months ago
Tropikalnym latem
Tropikalnym latem
about 6 months ago

♫


Gotuję też tu:

rsz_moya_logo_green-black_02.jpg
bezmięsny.png
aktivist magazyn
big_1421338184sm.jpg

W planach mam


Durszlak.pl
Przepisy kulinarne

2019 © Coutellerie
Wszystkie publikowane treści są moją własnością, o ile nie napisano inaczej. Proszę nie kopiować i nie rozpowszechniać ich bez mojej zgody ☻